Welkom !

Hallo, ik ben Sophie!

 

En ik wil je graag een beetje over mezelf vertellen:  Ik ben een jonge ( knipoog : 45 jaar ), dynamische vrouw & mama van 2 sportieve boys! 

Wie ben ik:  een vrolijke & optimistische persoon die houdt van lachen en plezier maken, van alles wat mooi is en er stylish &  goed uit ziet (ik denk daarbij vooral aan mode & design, lekker eten, architectuur & inrichting, mooie presentaties, ... )

En van kinds af aan was het al duidelijk: ik wou mode ontwerpster worden & zo gezegd, zo gedaan: ik koos voor een studie modetechnologie en kon daarna direct aan de slag bij Xandres op de styling afdeling.  Na 8 jaar was het tijd voor een volgende job en starte ik bij Marie-Méro waar ik verantwoordelijk was voor het ontwerp en de uitwerking van de dames collectie.  Mijn volgende proffesionele uitdaging was bij Terre Bleue, waar ik hoofdstyliste was van de heren en de jongens collectie uit bij Terre Bleue. 

Een mooi gevulde, boeiende  carrière dus als stylist / fashion designer voor een aantal grote Belgische modehuizen, maar toch, er miste iets...

Want naast de passie voor het product ( de collectie en de kledij op zich ) heb ik ook een ongelooflijke passie voor mensen :-)  Ik hou ervan om met mensen samen te werken, om ze te coachen en om ze een beetje van mijn passie mee te geven. 

Met mijn eigen zaak ' So Stylish So Phie' kan ik mijn liefde voor mode combineren met mijn liefde voor mensen :-) 

 

Wat kan ik voor jou doen? 

 

Als jouw persoonlijke styliste & styling coach ga ik samen met jou op zoek naar je eigen fashion DNA:  de juiste kledij, kleuren  en combinaties passend bij jouw type & figuur.   Kortom advies op maat om jouw karakter & persoonlijkheid extra in de verf te zetten.  De uitstraling die perfect bij jou past.

* Ben je gepassioneerd en gebeten door mode ? Super, ik ook !  Dan kunnen we er samen stevig tegenaan

* Hou je van mode, maar maakt de uitgebreide keuze je eerder wat onzeker ?  Perfect!   Ik hou ervan om mensen zoals jou te begeleiden in hun keuzes en de look uit te zoeken die je karakter extra in de verf zet

* Vind je kledij helemaal niet zo belangrijk ?  Dan help ik je graag, want je kledij maakt namelijk wel een verschil.  Het helpt je om je eigen persoonlijkheid en kracht uit te stralen naar anderen

* Ben je je kracht even kwijt, ook dan kan je kledij en look je helpen om je beter te voelen in je vel

 

Met mijn styling bureau ben ik ook steeds op zoek naar nieuwe producten en collecties & die wil ik natuurlijk ook graag aan jullie voorstellen: 

* ik werk samen met startende designers ( vooral ) Belgische Designers om hun producten te promoten en te verkopen . 

* Je kan deze producten vinden EN kopen tijdens mijn workshops & in mijn fashion boutique

* en als leuke extra: heb je nood aan persoonlijk advies - dat kan !  Contacteer mij en we zoeken samen de beste optie voor jou :-)

Wat doe ik nog?

Extra aanbod voor bedrijven en retailers

Ook als mode professional kan je bij mij terecht:

* voor freelance mode opdrachten, zoals collectie styling, styling voor marketing & fotoshoots

* alsook voor R&D opdrachten voor het opstarten van nieuwe collecties. 

Heb je interesse om meer te weten:  check out my website, bel me op 0474/37 71 78 of stuur een mailtje naar sophie@so-stylish.be .  Ik stuur je mijn CV door en we maken vrijblijvend een afspraak voor en eerste gesprek. 

 

Blijf je graag op de hoogte ? 

Registreer je snel voor mijn mailing list en ik breng je als eerste op de hoogte van wijzigingen in het aanbod van So Stylish So Phie.   Ik breng je dan regelmatig op de hoogte van mijn promotionele acties & nieuwe, aankomende fashion events.

So Stylish So Phie

Personal styling & Imago coach 

Doornstraat 4

9940 Evergem ( nabij Gent )

0474 / 37 71 78